Groei

Het succes van uw onderneming heeft u veel tijd en energie gekost. De investeringen die u hiervoor gedaan heeft versterken uw commerciële relaties met uw bestaande klanten en vergemakkelijken de acquisitie van nieuwe klanten. Een duurzame groei van de omzet vertaalt zich in een verhoging van de voorraad en handelsvorderingen. Het is daarom noodzakelijk u te voorzien van bijkomende liquiditeiten.

De diensten van Eurofactor Nederland bieden u een financiering die automatisch meegroeit met uw omzet. Dit bespaart u lastige onderhandelingen met uw bank over een verhoging van uw financiering en het afgeven van bijkomende zekerheden. Met Commercial Finance ontstaan er geen liquiditeitsgebreken die u in uw groei zouden kunnen remmen. De liquiditeit die onmiddellijk beschikbaar wordt (tot max. 90 procent van de factuurwaarde incl. BTW) vergroot uw mogelijkheden inzake financiën en ondernemingsmogelijkheden.

Wij bieden meer dan enkel liquiditeit. Ook risicodekking van uw vorderingen is mogelijk. Ons totaalpakket omvat eveneens debiteurenopvolging.