Orange factoring wint Broker Award 2016

Harry Marchal, eigenaar en Managing Director van Orange Factoring, heeft uit handen van Tanno Pieters, Branche Directeur Eurofactor Nederland, evenals in 2015, de broker award 2016 ontvangen. Eurofactor Nederland keert jaarlijks deze award uit aan de broker die in haar ogen het beste heeft gepresteerd gedurende het kalenderjaar.

Volgens Tanno Pieters was 2016 voor Eurofactor Nederland een zeer succesvol jaar met een verdubbeling van nieuwe klanten omzet.

Deze groei willen we in 2017 verder doorzetten niet alleen qua omvang maar ook qua aantallen nieuwe klanten. Orange Factoring speelt daarbij een belangrijke rol. Harry Marchal heeft mede door zijn enthousiasme, gedrevenheid en inhoudelijke factorkennis een aanzienlijke bijdrage geleverd t.a.v. de groei van de Nederlandse portefeuille.

Harry Marchal is zeer trots dat hij voor de tweede keer op rij de EuroFactor Quality Award heeft ontvangen. 

Het is een bevestiging van de fijne en constructieve samenwerking die wij hebben met Tanno Pieters en zijn collega’s van Eurofactor. Waarbij onze gezamenlijke visie, wederzijds respect, openheid en de gedeelde drive om klanten optimaal te bedienen de basis zijn voor ons succes.

Ik heb er al het vertrouwen in dat wij in 2017 mooie klanten gaan opstarten die de ruime debiteurenfinanciering van Eurofactor weten te waarderen.

We hopen dat deze award Orange Factoring verder stimuleert om gezamenlijk de komende jaren de hoge ambities waar te maken van Eurofactor Nederland.