CA Leasing & Factoring

Behorend tot één van de grootste Europese aanbieders van commercial finance.

Een internationaal sterke en betrouwbare partner die u begeleidt in het realiseren van uw doelen. In tijden van globalisering kunt u de voordelen halen uit ons internationaal netwerk.

CAL&F within Crédit Agricole

Eurofactor Nederland is sinds januari 2016 een zelfstandige vestiging, opererend onder Eurofactor GmbH. Eurofactor GmbH is eigendom van Credit Agricole Leasing & Factoring SA, dochteronderneming van de groep Crédit Agricole. Crédit Agricole is één van de belangrijkste Europese banken.
Crédit Agricole Leasing & Factoring heeft factoringbedrijven in Nederland, BelgiëDuitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen en Italië en heeft in totaal meer dan 2000 medewerkers. Met een factoringomzet van 72,5 miljard euro in 2017 (een stijging van 6,1 % vergeleken met vorig jaar) is CA Leasing & Factoring SA één van de top factoring aanbieders in Europa.

Dankzij dit netwerk geniet u van synergie-effecten, zowel lokaal als op internationaal vlak. Als klant van Eurofactor Nederland kunt u rekenen op snelle en competente beslissingen, ook bij grensoverschrijdende aanvragen.

Wij bieden talrijke grensoverschrijdende diensten aan die van belang kunnen zijn voor Europese multinationals.